SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

FAMILIE/GROEP

Groot gezelschap, gezellig huis

Ruime vakantiewoning

Voel je thuis in deze ruim opgezette woonboerderij
Normandie, Frankrijk

Met meerdere slaap- en badkamers biedt L’Orangerie ruimte aan groepen tot 20 personen, met voldoende privacy.

De Orangerie is geschikt voor allerlei soorten groepen. Doordat er verschillende ruimtes zijn, 7 slaapkamers met eigen badkamers en een grote tuin kunnen grote families en groepen hier naar hartenlust met elkaar recreëren. Daarbij denk ik aan het vieren van de verjaardag van opa of oma met alle kinderen en kleinkinderen. Of een reünie met vrienden.

Deze groepen boeken de Orangerie en zorgen vervolgens voor zichzelf. De keuken van de Orangerie is hier uitermate geschikt voor omdat deze helemaal is ingericht om te koken voor veel mensen.

Omdat gastvrijheid belangrijk voor ons is, proberen we in zoveel mogelijk faciliteiten te voorzien. Zo is er de mogelijkheid om van onze catering gebruik te maken. Denk aan goed gevulde ontbijtmand in de ochtend of een voedzame warme maaltijd na een dag de omgeving bekijken.

Er zijn grote tafels om aan te eten. Buiten hebben we een ruime tuin, binnen is er een fijne open haard. Zo biedt l’Orangerie voor ieder wat wils. Er is ook wifi.

  • Gratis Internet / Wifi
  • Volledig uitgeruste keuken
  • Was- & Droogmachine
  • Huisdieren toegestaan
  • Kinderbed / Kinderstoel
  • Open haard
  • Grote tuin
  • Catering
  • Veel activiteiten in de omgeving
ALLE FACILITEITEN

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

-+

-+

L

Loop je mee?

Nadat je bent binnengekomen via een typisch Franse landweg sla je ons pad op en kom je door een indrukwekkende stenen poort, het terrein op. Zet je auto of motor neer en laat de weidse omgeving tot je doordringen. Door de tuin heen zie je twee gebouwen liggen; de oude woonboerderij en de cottage.

Woonboerderij

De woonboerderij is ruim opgezet en heeft twee woonkamers op de begane grond. Met ruim 18 zitplaatsen in de grote woonkamer en 4 zitplaatsen in de kleine woonkamer, kan het gehele gezelschap bij elkaar zitten. Óf je kiest er juist voor om je even terug te trekken in een andere ruimte.

7 slaapkamers & badkamers

Twee grote slaapkamers met aangrenzende badkamers op de begane grond en 5 slaapkamers met badkamers op de eerste verdieping, zorgen voor genoeg comfortabele slaapplekken. Van piepjong tot oud.

De keuken

Houd je van koken en kokkerellen? Leef je dan uit in de volledige uitgeruste keuken met onder andere een leger aan pannen, een magnetron en een oven. Dineren buiten in de zon óf juist knus binnen; ook hier kan je kiezen waar je wilt zitten.

Catering

Natuurlijk is ook mogelijk om te genieten van een vers bereide maaltijd. Ontbijt, lunch, diner. Wat dacht je van een verjaardagstaart? Graag bespreken we van te voren wat jullie wensen zijn en op welke dag(en) jullie van een maaltijd willen genieten.

Annelies denkt graag met je mee, zij woont in de cottage op het terrein.

Taart 1 catering gastronomie orangerie accommodatie normandie vakantiewoning retraites 800

Een impressie

L'Orangerie Normandie

to-topto-top