SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

GASTRONOMIE

Gastvrij en gemakkelijk

SAMEN ZIJN EN SAMEN LEKKER ETEN

Van ontbijtbuffet tot Normandische kaasplank

Van ontbijtbuffet tot Normandische kaasplank

Samen zijn en samen lekker eten, zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar boodschappen doen en eten koken voor een grote groep is niet altijd makkelijk, zeker niet als je ondertussen ook nog vakantie wilt vieren, samen wilt werken of een cursus-programma wilt uitvoeren.
Toen ik L’Orangerie voor het eerst zag, zag ik meteen de mogelijkheden voor grote groepen om met elkaar de koken en te eten. Én voor mij om dat eten te verzorgen. Daarom bied ik verschillende arrangementen aan.
Boek je liever een vakantie zonder bijkomende services boek dan via AirBnB – via deze link: https://airbnb.com/h/orangerienormandie

Werkwijze

De arrangementen kunnen bestaan uit verschillende maaltijden. Je kunt ervoor kiezen om elke dag volledig verzorgd te worden. Of bijvoorbeeld dat er alleen op de aankomstdag een maaltijd klaarstaat.  

Of, stel je voor dat er voor de verjaardag van oma of de huwelijksdag van je ouders er een volledig feestmaal voor de hele groep gemaakt wordt, zodat niemand van tafel hoeft om in de keuken het eten voor te bereiden. Ik neem dat graag uit handen. 

Wat komt er op tafel?  

Ik probeer zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken en maak zo veel mogelijk zelf. Daarnaast werk ik graag samen met lokale leveranciers. Als het kan, kies ik voor biologische producten. 

In overleg is er veel mogelijk qua gerechten.

Ik hou graag rekening met wensen en allergieën. Ik haal er veel voldoening uit om voor de hele groep zo te koken dat iedereen ervan kan eten, zonder dat iemand door heeft dat er rekening is gehouden met een voorkeur of allergie!  

CONTACT
Gastronomie Orangerie: Gastvrij en gemakkelijk!

Arrangementen

Ervaringen

van onze gasten

to-topto-top