SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

RETRAITES

Rust & ruimte

In de stilte van de natuur

Rust en ruimte in de woonboerderij en prachtige tuin
Normandie, Frankrijk

Samen met een groep een paar dagen in alle rust vertoeven in de natuur, maar wel van alle gemakken voorzien, dat kan bij de Orangerie.

Stilstaan & ontspannen
Zien, horen, ruiken, proeven & aanraken
Beleven & zijn
Samen & bij jezelf blijven

Weg zijn van thuis, creatief aan de slag gaan, oefeningen doen, rust momenten, lezen, met je handen in de aarde van de moestuin. Het groepsproces en de innerlijke reis kan hier volledig tot bloei komen.

Het faciliteren van dat soort weken, compleet met maaltijden, daar is de Orangerie uitermate geschikt voor. Je kunt denken aan dans, de woonkamer is ongeveer 10 bij 5 meter, zang, schilderen, mediteren, yoga, maar ook schrijven of acteren.

Ik ga graag in gesprek met de begeleiders of coaches van de groep om een programma op maat te maken waarbij de wensen van de deelnemers zo veel mogelijk in acht zullen worden genomen.

  • Studio voor begeleider
  • Grote tuin
  • Catering
  • Gratis Internet / Wifi
  • Was- & Droogmachine
  • Open haard
  • Veel activiteiten in de omgeving
ALLE FACILITEITEN

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

-+

-+

L

Loop je mee?

Nadat je bent binnengekomen via een typisch Franse landweg sla je ons pad op en kom je door een indrukwekkende stenen poort, het terrein op. Zet je auto of motor neer en laat de weidse omgeving tot je doordringen. Door de tuin heen zie je twee gebouwen liggen; de oude woonboerderij en de cottage.

Woonboerderij

De woonboerderij is ruim opgezet en heeft twee woonkamers op de begane grond. Met ruim 18 zitplaatsen in de grote woonkamer en 4 zitplaatsen in de kleine woonkamer, kan het gehele gezelschap bij elkaar zitten. Óf je kiest er juist voor om je even terug te trekken in een andere ruimte.

7 slaapkamers & badkamers

Twee grote slaapkamers met aangrenzende badkamers op de begane grond en 5 slaapkamers met badkamers op de eerste verdieping, zorgen voor genoeg comfortabele slaapplekken en privacy.

De keuken

Willen jullie de maaltijden zelf bereiden? Leef je dan uit in de volledige uitgeruste keuken met onder andere een leger aan pannen, een magnetron en een oven. Dineren buiten in de zon óf juist knus binnen; ook hier kan je kiezen waar je wilt zitten.

Catering

Natuurlijk is ook mogelijk om te genieten van een vers ontbijt of een warme maaltijd na de activiteiten van de dag. Graag bespreken we van te voren wat jullie wensen zijn en op welke dag(en) jullie van de maaltijden willen genieten.

Annelies denkt graag met je mee, zij woont in de cottage op het terrein.

MEER OVER CATERING

Een impressie

L'Orangerie Normandie

Zonsondergang in tuin retraite vakantiehuis L'Orangerie Normandië met op de voorgrond bloeiende lavendel
to-topto-top